شما با برگ های سبز بسته بندی شده گشنیز با عطر و طعم بسیار عالی آشنا هستید که معمولا در کنار غذا مصرف می کنید. گشنیز نوعی ادویه است که از زمان های قدیم کشت می شود.

گشنیز را با نام های دیگر از جمله جعفری چینی نیز می شناسند.  می توان برگ تازه آن را به عنوان گیاه تازه گشنیز استفاده کرد و با از دانه های خشک شده آن به عنوان یک ادویه طعم دهنده و محافظتی در غذا و یا سس مواد غذایی به مصرف رساند.

گشنیز همچنین به صورت کلی و یا جزئی در کنار ادویه های دیگر به فروش می رسد و طعمی شبیه به ترکیبی از لیمو، مریم گلی و زیره دارد که به نظر خیلی جالب است.

این ماده غذایی نه تنها به غذای شما طعم منحصر به فرد می بخشد، بلکه به جریان خون و سلامت قلب و همچنین بهبود مشکلات گوارشی جدی مانند IBS کمک می کند.

این گیاه حاوی مقادیر زیادی مواد درمانی است که می تواند به سلامتی بدن کمک کند. ازجمله توانایی های این ماده قابلیت ضد می، ضد صرع، ضد افسردگی، ضد التهابی و مهارکننده اضطراب آن است که می توان اشاره کرد. مطالعات همچنین نشان داده اند که مصرف گشنیز به کاهش کلسترول، فشار خون و قند خون کمک می کند. در ادامه به معرفی خواص شگفت انگیز گشنیز خواهیم پرداخت.

کاهش قند خون


اگر قصد دارید به طور طبیعی دیابت را درمان کنید و قند خون خود را پایین بیاورید باید خوردن گشنیز بیشتری را در در لیست رژیم غذایی خود قرار دهید.

روغن اسانس گشنیز دارای اثرات کاهش قند خون در دیابت است. این عمل با افزایش ترشحات انسولین از لوزالمعده و فعالیت آن در سطح سلول انجام می گیرد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

fileforoosh5050 رزین آنیونی management24 Polo دبیرستان نمونه دولتی جعفر صادق instagramfolloweran دانلود پروژه