1. جلوگیری از دیابت

مطالعات می دهد که دریافت فلاون یا آنتوسیانیدین موجود در چای سبز ممکن است کنترل گلیسمیک را بهبود بخشد و به تنظیم قند خون کمک کند. با توجه به خواص ضد التهابی آن، چای سبز برای افرادی که در معرض خطر یا تشخیص دیابت نوع ۲ هستند مفید است. علاوه بر آن، چای سبز دارای اثرات ضد چاقی و ضد دیابتی دارد.

  1. ارتقاء سلامت استخوان

محققان دانشگاه هنگ کنگ نتایج مطالعات خود در زمینه چای سبز و ارتباط آن با سلامت استخوان ها را در ژورنال شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر کردند. این مطالعات نشان داد که سلول های استخوانی موش هایی که در معرض کاتکین های چای سبز قرار گرفتند، باعث تحریک آنزیمی شده که رشد استخوانی را ۷۹ درصد افزایش می دهد. کاتچین ها نیز کانی سازی استخوان را کاهش داده و باعث کاهش فعالیت سلولی در استخوان می شود.

  1. جلوگیری از بیماری چشمی

طی یک  مطالعه  که اثرات کاتکین ها را بر روی بیماری های چشمی بررسی می کرد . نتیجه تحقیق این بود که شد که مصرف بیشتر کاتچین ها می تواند به محافظت چشم ها از آسیب اکسیداتیو کمک کند. دانشمندان در این مطالعه دریافتند که شواهدی وجود دارد که کاتچین ها می توانند از دستگاه گوارش جوندگان به بافت چشمانشان منتقل شوند و استرس را تا ۲۰ ساعت پس از مصرف کاهش دهند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درانتظار اتفاقات خوب Joe گلبن ارغوان سایت ققنوس سختی گیر فروشگاه ساز رایگان شهیدان زنده اند...